Årsmöte och 100% föreläsning!

8 Okt

ÅRSMÖTE

Den 22 oktober är det dags för årsmötet. Ett årsmöte som återkopplar till året som gått och blickar framåt för det kommande året. En punkt på dagsordningen är presentation av och nyheter om styrelsen.

[När] Tisdag, 22:a oktober, 2013
[Tid] 18:30 – 21:00
[Var] Videdalsskolan, i matsalen

I anslutning till årsmötet är vi stolta att presentera Charlotte Rudenstam. Charlotte kommer att ge en föreläsning kring ämnet passion. Hur blir man en passionerad föräldrer som gör och ger allt det där man vill.

Hur kan du vara 100% du i ditt föräldraskap och samtidigt möta ditt barn eller tonåring? Syftet med föreläsningen är att ge ahaupplevelser, igenkännande och bidra till modet att lyssna på den inre rösten – och därmed fungera bättre i mötet med barn … och alla andra.

Charlotte, som finns med i senaste numret av Skolfamiljen, visar steg du kan ta för att våga vara du – för att ta ditt inre ledarskap – för att verkligen våga ta ditt ledarskap i föräldrarollen. När ledarskapet fungerar kan du som förälder fungera som en verklig förebild för dina barn, när de ser att du är fri att vara dig själv, ger du samtidigt samma budskap till barnen: Att de ska våga följa sina inre röster och göra val som är bra för dem.

Anmäl dig genom att skicka mail till vidris at videdal.nu eller på vårt Facebook-event.

VÄLKOMNA!

Lämna en kommentar